Dunia ideal pemasaran sekutu tidak memerlukan mempunyai laman web memenangi anda, berurusan dengan pelanggan, pengembalian dana, pembangunan produk dan penyelenggaraan. Ini adalah salah satu cara paling mudah untuk melancarkan menjadi sebuah bisnis online dan mendapatkan keuntungan lebih.

Dengan andaian anda sudah menjadi program sekutu, apa yang akan menjadi hal berikutnya yang anda ingin lakukan? Ganda, atau bahkan tiga kali ganda, yuran anda, kan? Bagaimana anda melakukannya?

Berikut adalah beberapa tips yang kuat tentang cara meningkatkan yuran program sekutu anda semalam.

1. Tahu program terbaik dan produk untuk mempromosikan. Tentunya, anda ingin mempromosikan sebuah program yang akan membolehkan anda untuk mencapai keuntungan terbesar dalam masa sesingkat mungkin.

Ada beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan dalam memilih program seperti itu. Pilih orang yang mempunyai struktur yuran yang murah hati. Memiliki produk yang sesuai dengan audiens sasaran anda. Dan yang memiliki track record yang solid membayar sekutu mereka dengan mudah dan tepat waktu. Jika anda tidak dapat meningkatkan pelaburan anda, dump program itu dan terus mencari yang lebih baik.

Ada ribuan program afiliasi online yang memberikan anda alasan untuk menjadi pemilih. Anda mungkin ingin memilih yang terbaik untuk mengelakkan kehilangan dana pengiklanan anda.

Menulis laporan percuma atau ebook ringkas untuk mengedar daripada laman anda. Ada kemungkinan besar bahawa anda bersaing dengan sekutu lain yang mempromosikan program yang sama. Jika anda mula menulis laporan singkat berkaitan dengan produk yang anda mempromosikan, anda akan dapat membezakan diri dari sekutu yang lain.

Dalam laporan, menyediakan beberapa maklumat yang berharga secara percuma. Jika boleh, menambah beberapa cadangan tentang produk. Dengan ebook, anda mendapatkan kredibiliti. Pelanggan akan melihat bahawa di dalam kamu dan mereka akan tertarik untuk mencuba apa yang anda tawarkan.

2. Mengumpul dan menyimpan alamat e-mel dari orang-orang yang men-download ebooks percuma. Ini adalah fakta diketahui bahawa orang tidak melakukan pembelian pada ajakan pertama. Anda mungkin ingin menghantar mesej anda lebih daripada enam kali untuk membuat jualan.

Ini adalah alasan sederhana mengapa anda harus mengumpul maklumat kenalan dari orang-orang yang download laporan anda dan ebooks. Anda boleh membuat tindak lanjut atas kenalan untuk mengingatkan mereka untuk melakukan pembelian daripada anda.

Dapatkan maklumat kenalan prospek sebelum menghantar mereka kepada penjual 'website. Perlu diingat bahawa anda menyediakan iklan gratis bagi pemilik produk. Anda dibayar hanya apabila anda membuat jualan. Jika anda menghantar prospek terus ke penjual, kemungkinan mereka akan hilang selamanya.

Tetapi apabila anda mendapatkan nama mereka, anda sentiasa boleh menghantar mesej pemasaran yang lain kepada mereka untuk bisa mendapatkan komisyen yang berterusan bukan suatu jualan satu-kali saja.

Menerbitkan newsletter talian atau Ezine. Itu selalu yang terbaik untuk mengesyorkan produk untuk seseorang yang anda kenal daripada menjual kepada orang asing. Ini adalah tujuan di balik penerbitan newsletter anda sendiri. Hal ini juga membolehkan anda untuk membina hubungan berdasarkan kepercayaan dengan pelanggan anda.

Strategi ini adalah keseimbangan antara penyediaan maklumat yang berguna dengan jualan. Jika anda terus menulis editorial bermaklumat anda akan dapat membina rasa timbal balik dalam pembaca anda yang boleh menyebabkan mereka untuk menyokong anda dengan membeli produk anda.

3. Mintalah lebih tinggi dari normal komisyen dari merchant. Jika anda sudah berjaya dengan promosi tertentu, anda harus cuba dan pendekatan peniaga dan menegosiasikan peratusan komisen untuk jualan anda.

Jika peniaga yang pintar, ia kemungkinan besar akan mengabulkan permintaan anda daripada kehilangan aset yang sangat berharga di dalam kamu. Perlu diingat bahawa anda adalah pelaburan yang sifar-risiko untuk merchant anda, maka jangan malu tentang meminta penambahan yuran anda. Hanya cuba untuk masuk akal tentang hal itu.

Tulis membayar kuat iklan Per Klik. PPC search engine adalah cara paling berkesan iklan online. Sebagai affiliate, anda boleh membuat pendapatan kecil hanya dengan menguruskan kempen PPC seperti Google AdWords dan Overture. Maka anda harus mencuba dan memantau mereka untuk melihat iklan mana yang lebih berkesan dan mana yang untuk membuang.

Cuba strategi ini dan melihat perbezaan itu bisa buat cek yuran anda dalam masa yang singkat.


Related Blogs

Related posts:

Bukti RM308,705 Di Rumah!

Nak Pengsan Tengok Duit Masuk Hari2...RM0 Kepada RM308,705 Dengan Senang!

Dapatkan Laporan Percuma Rahsia Orang Kaya Buat Duit Dengan Membuat Pendaftaran Keahlian Di Sini!


Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 Perkongsian Peluang Dan Ruang Bisnes Suffusion theme by Sayontan Sinha