cuba seelum jualBagi mereka yang terkurung didalam pejabat sepanjang hari, bekerja dari rumah mungkin menajdi satu penyelesaian yang baik.

Memang tidak dapat diragui lagi terdapat beberapa kebaikan dengan bekerja dirumah. Berikut ini mungkin merupakan beberapa kelebihan dan kebaikan bekerja dirumah.

*Menjimatkan kos.

Tidak perlu kepejabat bermakna anda boleh menjimatkan wang untuk tambang atau petrol. Anda juga dapat berjimat kerana tidak perlu makan tengahari diluar. Penjimatan juga boleh dibuat kerana anda tidak perlu lagi berbelanja untuk pakaian bekerja.

*Menjimatkan masa.

Ini kerana anda tidak perlu lagi berulang alik ketempat kerja. Masa yang dijimatkan itu boleh digunakan untuk melakukan perkara lain yang lebih bermanafaat.

*Bekerja mengikut keperluan sendiri.

Jika anda bukan pencari nafkah utama, kuranglah sedikit tekanan dan anda boleh mengambil temapahan yang sesuai dengan masa anda untuk keluarga.

*Anjal.

Bekerja dirumah bermakna anda boleh menentukan kerja anda supaya ia sesuai dengan waktu sekolah anak-anak, kelas tuisyen dan sebagainya. Jumlah waktu anjal bergantung kepada jenis kerja yang anda lakukan dirumah. Jika kerja anda mudah maka ia lebih anjal. Anda juga boleh menyuruh anak-anak kesekolah dengan berbasikal.

*Ahli keluarga boleh membantu.

Ahli keluarga mungkin boleh membantu kerja itu sendiri (sebagai contoh dengan membancuh tepung atau menghantar barang). Ia boleh dianggap sebagai usaha keluarga.

Related posts:

Bukti RM308,705 Di Rumah!

Nak Pengsan Tengok Duit Masuk Hari2...RM0 Kepada RM308,705 Dengan Senang!

Dapatkan Laporan Percuma Rahsia Orang Kaya Buat Duit Dengan Membuat Pendaftaran Keahlian Di Sini!


Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 Perkongsian Peluang Dan Ruang Bisnes Suffusion theme by Sayontan Sinha