bosanBagaimana pun bekerja dari rumah tidak selalunya menarik seperti yang dijangkakan. Sebenarnya ia mungkin tidak berjalan lancar. Berikut adalah beberapa konta bekerja dari rumah.
*Boleh menjejaskan kehidupan keluarga.

Untuk melakukan kerja anda perlu berdisiplin supaya anda boleh melakukan kerja mengikut masa yang diperlukan dan kemudian menghabiskan masa bersama keluarga. Ini bukanlah satu tindakan yang mudah dan tekanan yang ditanggung oleh anda dan mungkin menjejaskan kehidupan keluarga.

* Anda mungkin terganggu.

Hasilnya anda mungkin melakukan perkara lain berbanding menumpukan kepada kerja sambilan anda dirumah.

*Kerja mungkin memakan masa.

Kerjanya mungkin mudah dan anda boleh melakukannya sambil menonton TV tetapi ia mungkin berulangan dan membosankan sebagai contoh ialah apabila memasukkan dawai kokot kedalam kotak kecil. Lebih malang lagi pendapatannya mungkin tidak sepadan.

*Anda boleh kehilangan wang.

Jika anda tidak menentukan kos produk anda dengan sempurna,jualan mungkin baik kerana ia murah tetapi anda mungkin tidak membuat sebarang keuntungan. Sebaliknya jika harganya terlalu tinggi , mungkin tidak mendapat permintaan yang baik.

Jika produk itu munasabah harganya tetapi anda tidak mengiklankannya dengan baik, jadi permintaannya sudah tentu kurang dari sasaran.

Dan risikonya menjadi lebih besar jika anda membeli peralatan khas atau tambahan dalam memenuhi permintaan untuk produk anda.

Menghasilkan pandangan atau idea.

Semua orang memiliki idea untuk menghasilkan produk atau gagasan mereka sendiri.
Mereka yakin yang mereka mampu menghasilkannya, tetapi seringkali idea mereka akan dibatasi dengan pertanyaan “Dimana tempat untuk menghasilkan idea mereka ini”.

Maksudnya adalah tempat akan menjadi suatu halangan supaya idea mereka ini dikembangkan supaya menjadi satu produk atau perkhidmatan yang boleh dijual.

Masalah tempat atau premis ini boleh diatasi dengan menggantikan premis tersebut dirumah.
Secara rumusannya, lagi cepat anda mendapat tempat, maka lagi cepat anda mampu menghasilkan produk atau perkhidmatan anda.

Related posts:

Bukti RM308,705 Di Rumah!

Nak Pengsan Tengok Duit Masuk Hari2...RM0 Kepada RM308,705 Dengan Senang!

Dapatkan Laporan Percuma Rahsia Orang Kaya Buat Duit Dengan Membuat Pendaftaran Keahlian Di Sini!


Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 Perkongsian Peluang Dan Ruang Bisnes Suffusion theme by Sayontan Sinha