pemasaranJika anda mendapati bahawa idea anda datang dari hasil penyelidikan anda sendiri, ia adalah satu bonus, tetapi jangan terlalu yakin.

Anda perlu mencari lebih maklumat yang berkaitan dengan idea asal. Buat perbandingan idea asala anda dengan maklumat idea yang telah anda perolehi.

Ini bertujuan untuk melihat perbandingan kepada idea asal anda. Anda juga dapat melihat kekurangan atau kelebihan kepda idea asal anda.

Bagaimana jika anda masih tidak boleh mendapatkan maklumat lain yang berkaitan dengan idea asal anda. Saya menyarankan anda supaya berfikir sebagai seorang pelanggan.

Apa yang anda mahukan daripada idea asal anda tadi.
Setelah anda membuat sedikit penyelidikan, jalan yang terbaik adalah dengan tidak sentiasa memerhati idea orang lain. Setelah membuat penetapan idea, anda perlu membina keazaman untuk lebih berdaya saing, dan sentiasa yakin dengan apa yang akan anda lakukan.

Cuba bercerita dengan orang-orang yang terdekat dengan anda, ceritakan kepada mereka idea anda, dapatkan maklumbalas dari mereka. Selidik kembali idea asal anda tadi dengan membuat penilaian kepada setiap pandangan mereka.

Pada peringkat ini juga anda perlu mencuba untuk mencari beberapa pelanggan.

Related posts:

Bukti RM308,705 Di Rumah!

Nak Pengsan Tengok Duit Masuk Hari2...RM0 Kepada RM308,705 Dengan Senang!

Dapatkan Laporan Percuma Rahsia Orang Kaya Buat Duit Dengan Membuat Pendaftaran Keahlian Di Sini!


Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 Perkongsian Peluang Dan Ruang Bisnes Suffusion theme by Sayontan Sinha