Bagaimana buat duit dengan blog perniagaan.

Jika anda masih mencari platform yang mudah untuk memasarkan atau memperkenalkan atau menjual produk atau perkhidmatan anda, internet merupakan platformnya.

Seperti yang anda telah maklum, pada ketika ini ramai orang menggunakan internet untuk bermacam-macam tujuan. Oleh yang demikian memiliki platform perniagaan di internet adalah satu kemestian bagi anda yang menjalankan perniagaan.

Blog merupakan platform di internet yang terbaik untuk memperkenalkan atau memasarkan produk atau perkhidmatan anda. Dengan menggunakan platform blog sbagai platform bisnes di internet, anda tidak perlu pusing memikirkan bagaimana menghasilkan website perniagaan yang jika diikutkan memerlukan kos yang besar untuk menyediakannya.

Ini adalah kerana anda perlu mengupah programmer dan web developer untuk menghasilkan website perniagaan anda. Pada ketika ini banyak platform blog yang menyediakan perkhidmatan blog secara percuma. Ianya seperti blogspot dan wordpress.

Platform blog yang di bina sangat mesra pengguna, memberikan kelebihan kepada blog untuk mendapat pelawat melelui enjin carian berbanding dengan website statik. Namun jika website perniagaan anda (website statik) di bina mengikut aloritma enjin carian, peluang untuk mendapat pelawat dari enjin carian juga akan berkesan.

Pada waktu ini ramai peniaga sambilan telah menggunakan blog untuk memasarkan produk atau perkhidmatan mereka. Walaupun menggunakan perkhidmatan blog percuma seperti blogspot, mereka masih boleh menjual produk atau perkhidmatan mereka. Jelaslah di sini bahawa blog merupakan medium yang boleh anda gunakan untuk memasarkan produk atau perkhidmatan anda di internet.


Related Blogs

Related posts:

Bukti RM308,705 Di Rumah!

Nak Pengsan Tengok Duit Masuk Hari2...RM0 Kepada RM308,705 Dengan Senang!

Dapatkan Laporan Percuma Rahsia Orang Kaya Buat Duit Dengan Membuat Pendaftaran Keahlian Di Sini!


Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 Perkongsian Peluang Dan Ruang Bisnes Suffusion theme by Sayontan Sinha