Jika anda mahukan website perniagaan atau website untuk bisnes yang anda jalankan secara percuma, saya ada berita baik untuk anda.

Jika anda sudah berjinak-jinak dengan dunia internet sudah sekian lama mungkin anda sudah tahu bagaimana memiliki laman web perniagaan atau website percuma di internet.

Blogspot atau wordpress adalah perisian CMS yang boleh anda gunakan untuk membina website percuma untuk perniagaan anda.

Namun saya ada ruang dan peluang lain yang boleh anda gunakan untuk membina laman web atau website untuk perniagaan anda secara percuma.

BisnesGroup.com adalah komuniti bisnes secara online yang boleh anda gunakan sebagai stage perniagaan anda di internet.

Laman web komuniti bisnesgroup.com ini menggunakan konsep web 2.0 dimana dalam laman web komuniti ini mempunyai banyak fungsi terutama dalam membina rangkaian untuk perniagaan anda.

Laman web komuniti ini juga ada menyediakan perkhidmatan membina laman web atau website untuk perniagaan anda secara percuma, namun dengan syarat perniagaan yang anda jalankan adalah sah disisi undang-undang.

Keahlian adalah percuma, maksudnya dengan menjadi ahli komuniti yang boleh anda daftar secara percuma anda boleh menggunakan fungsi forum, organisation dan memiliki laman web perniagaan.

Untuk maklumat lanjut anda boleh melawati laman web komuniti bisnesgroup.com.

Untuk mendaftar laman web untuk perniagaan pula anda boleh mendaftar di bisnesgroup.com/website-registration.

Related posts:

Bukti RM308,705 Di Rumah!

Nak Pengsan Tengok Duit Masuk Hari2...RM0 Kepada RM308,705 Dengan Senang!

Dapatkan Laporan Percuma Rahsia Orang Kaya Buat Duit Dengan Membuat Pendaftaran Keahlian Di Sini!


Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 Perkongsian Peluang Dan Ruang Bisnes Suffusion theme by Sayontan Sinha